Català
BENVINGUTS A RFL CONSULTORS

PRINCIPIS


Som una administració de finques sòlida i amb anys d'experiència que presta serveis immobiliaris integrals, amb la missió de renovar dia rere dia la confiança dels nostres clients.

Volem ser una empresa referent a les Terres de l'Ebre en la prestació de serveis immobiliaris integrals, sense perdre l’estreta relació amb els nostres clients i fomentant les bones pràctiques en tota la nostra activitat empresarial.

VALORS


A RFL Consultors perseguim uns objectius de negoci que han d'estar alineats amb els nostres valors. Com a fonaments de la nostra organització, aquests valors constitueixen la nostra columna vertebral i fomenten la confiança entre els nostres clients, treballadors, col·laboradors, proveïdors, etc., per ajudar-nos a complir les seves expectatives:

• Una llarga experiència

RFL Consultors té una experiència de més de vint anys en l'àmbit de l'administració de comunitats i d'empreses. Aquesta experiència avala la nostra gestió i per això transmet als nostres grups d'interès credibilitat, estabilitat i seguretat.   

• Centrats en el client

Posem el client en el centre de tot el que fem i ens esforcem per donar-li el que necessita, quan importa, amb un tracte eficaç però al mateix temps, proper.

• A la recerca de l'excel·lència

Volem oferir serveis de qualitat i lluitem per la millora contínua sense perdre de vista el tracte proper amb els nostres clients. Com a equip, treballem dia a dia per guanyar-nos la confiança dels nostres clients.

• Treball en equip

Treballem junts en equip. Compartim i ens comuniquem per donar un millor servei. A RFL Consultors valorem el nostre personal, prova d'això és la llarga col·laboració de molts proveïdors, que acaben forjant relacions properes entre ells i els nostres clients.

• Integritat i transparència

Tractem tots els temes de forma justa i honesta, i amb la informació a l'abast dels nostres clients en tot moment.

 
 
Ja ens han visitat...
 
Create a website with WebSelf